MEETING SMÅLAND HOTEL GROUP

VI SKAPAR MÖTEN ATT MINNAS

Best Western Hotel Vrigstad har under en fantastisk massa år varit en plats för goda möten, glädjefulla tillställningar och härlig gemenskap. Mitt i hjärtat av de gröna skogarna i Smålands mittpunkt, perfekt placerat intill riksväg 30 hittar ni oss. Det givna stoppet när man vill käka en riktigt god Best Breakfast när man är ute och reser i de här delarna av landet. Hotellet erbjuder givetvis generösa konferensutrymmen, loungehörna, relaxavdelning och fräscha nyrenoverade rum. Allt kombinerat med en mysig och gemytlig atmosfär och medarbetare som gör att och lite till, för att just du ska stormtrivas.

Best Western Hotel Vrigstad är stolt medlem av hotellkedjan Best Western och varumärket Meeting Småland Hotel Group. Kedjan som har hela 210 hotell i Skandinavien, där alla hotell är lika olika, för att just du ska hitta det som passar dig allra bäst. Vi är även mycket stolta över det fina lojalitetsprogram som Best Western erbjuder alla sina medlemmar och som går under namnet Best Western Rewards. Ett helt fenomenalt lojalitetsprogram där du tjänar poäng så fort du bor på något av alla Best Westerns fantastiska hotell runt om i världen. Det och alla andra förmånliga fördelar som ingår i Best Western Rewards lojalitetsprogram kan du läsa mer om här

MEETING SMÅLAND HOTEL GROUP - VI SKAPAR MÖTEN ATT MINNAS!

I varumärket Meeting Småland Hotel Group ingår vi på Best Western Hotel Vrigstad tillsammans med våra systerhotell Hotel Ullinge och Best Western Hotel Värnamo. Tillsammans brinner vi för att skapa möten att minnas och vi har specialiserat oss på att ta över unika hotell och destinationsanläggningar mitt i hjärtat av Småland. Mötesplatserna ägs och drivs av Svante Stenervik och Martin Baum som tillsammans har över 61 års imponerande erfarenhet inom branschen.

Vår breda portfölj gör att vi kan erbjuda ett helt unikt möteskoncept på bästa läge mitt i Småland och södra Sverige. Våra tre mötesplatser och deras personliga prägel ger oss möjlighet att kunna erbjuda och kombinera helt skräddarsydda konferens-, mötes-, övernattnings- och smakupplevelser. Tillsammans skapar vi möten att minnas!

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om hur vi gör för att skapa möten värda att minnas och längta till!

POÄNGEN MED ATT VARA BEST

Hotel Vrigstad är stolta medlemmar i den välkända hotellkedjan Best Western, som har över 150 unika hotell i Skandinavien. Hotellkedjan där alla hotell är lika olika, för att just du ska hitta det som passar dig allra bäst. Vill du boka rum eller läsa mer om alla förmånliga förmåner som alla Best Western medlemmar får, rekommenderar vi dig att klicka dig vidare via bilderna nedan. Det finns en poäng med att vara BEST!

BEST WESTERN REWARDS

BEST WESTERN

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.