BLI EN DEL AV TEAM-VRIGSTAD

Best Western Hotel Vrigstad ingår tillsammans med sina systerhotell Best Western Värnamo och Hotel Ullinge i hotellfamiljen och varumärket Meeting Småland Hotel Group. I vår upplevelse- & mötesfamilj är känslan vi förmedlar det allra viktigaste. Vi brinner för att skapa möten som man längtar att återvända till. Nästan lite som att komma hem, fast på bortaplan. Våra medarbetare är vår absolut främsta styrka och vi är otroligt stolta över var och en som ingår i vårt team. I mötet med våra gäster är vi alltid genuina, ärliga och äkta och det är ett mind-set som genomsyrar hela vår verksamhet. En del kallar det hederligt småländskt bondförnuft, vi kallar det en självklarhet.

JOINA TEAM-VRIGSTAD

Ta chansen och bli en del av vårt härliga gäng! Hos oss är ingen dag den andra lik och tillsammans ser vi till att ge våra gäster den allra bästa av upplevelsen, samtidigt som vi därigenom säljer in nästa vistelse hos oss. Våra medarbetare är vår allra främsta styrka och att vara en i teamet hos oss ska vara såväl välkomnande som roligt och ge dig som person en god start i arbetslivet.

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.