OS-HJÄLTEN PHILIP JÖNSSON

Best Western Hotel Vrigstad tillsammans med sina systerhotell Best Western Hotel Värnamo och Hotel Ullinge samt det övergripande varumärket Meeting Småland Hotel Group har ett tydligt mål att verka och arbeta för träning, hälsa och välmående där social hållbarhet är en av de viktigaste faktorerna. För oss är det mycket viktigt att ge tillbaka till orten och regionen där vi verkar och arbetar och vi sponsrar därför ett antal idrottslag och föreningar.

Vi är nu mycket glada att kunna lansera en exklusiv satsning i samarbete med OS-guldmedaljören och flerfaldigt belönade parasportaren Philip Jönsson som utövar sportskytte på internationell elitnivå och har genomfört flertalet träningsläger på Sävsjö Skyttecenter med bas här hos oss i Vrigstad. Samarbetet med Philip är ett naturligt led för oss där vi fortsätter att sätta fokus på idrott, hälsa och välmående samtidigt som vi får möjligheten att lyfta en av våra mest trogna gäster som dessutom är en framstående idrottsman och ett exemplariskt föredöme för parasporten. Gå gärna in och följ Philip i hans vardag på sociala medier, ni hittar honom under namnet filleshooting.

”Philip är verkligen den ultimata paralympikern. Det har länge varit en dröm för oss att få arbeta med Philip, och vi är väldigt glada att vårt samarbete nu är sjösatt. Visse du att Philip dessutom har ett enormt matintresse och har skapat en av våra mest sålda burgare på menyn? Bull's Eye heter den passande nog! Har du inte smakat den ännu, så rekommenderar vi starkt att du gör det. Det är såklart en riktig fullträff!”

OS 2024 - NYA MÅL, NYA UTMANINGAR

Philip ligger just nu i hårdträning inför OS 2024 i Paris. Blir det kanske ytterligare en pallplats och till och med guld? Vi håller tummarna och är mäkta stolta att få vara med på ett hörn i Philips fantastiska satsning och idrottskarriär.

Några ord från vår VD Svante
Samarbetet med Philip Jönsson är ett naturligt led för oss där vi fortsätter att sätta fokus på idrott, hälsa och välmående samtidigt som vi får möjligheten att lyfta en av våra mest trogna gäster som dessutom är en framstående idrottsman och ett exemplariskt föredöme för parasporten. Vi ser med tillförsikt fram emot den här gemensamma satsningen och önskar Philip stort lycka till på hans väg mot OS.

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.

SOCIALT ANSVAR

I det cirkulära hållbarhetsarbetet som Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo och Hotel Ullinge tillsammans bedriver är den sociala hållbarheten en viktig och prioriterad del. För oss är det mycket viktigt att ge tillbaka till orten och regionen där vi verkar och arbetar. Vi är därför stolta sponsorer av HV71, IFK Värnamo, Padel Arena Vrigstad, Vrigstads IF, Stensjöns IF, Sävsjö innebandyklubb & HA74.
ETT RIKT FÖRENINGSLIV DÄR BARN, UNGA OCH VUXNA TILLSAMMANS KAN UMGÅS OCH SKAPA GLÄDJE ÄR EN VIKTIG DEL FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID.
För oss inom Meeting Småland Hotel Group är vårt dreamteam av fantastiska medarbetare, som vi har runt om på våra mötesplatser, guld värda. De är vår allra viktigaste resurs och styrka. Därför blir det extra viktigt för oss att alla våra medarbetare mår bra och trivs hos oss på jobbet, men också har ett härligt liv utanför jobbets fyra väggar. Därför är vårt engagemang i föreningslivet så viktigt för oss. För om orten och regionen där vi verkar mår bra, så har också våra medarbetare och deras familjer en chans att ta del av den här härliga gemenskapen där rörelse, kamratskap, glädje och framtidstro kan fortsätta gro och frodas.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.