BEST WESTERN REWARDS
POÄNGEN MED ATT VARA BEST

Vi på Best Western Hotel Vrigstad är mycket stolta över det fina lojalitetsprogram som hotellkedjan Best Western erbjuder sina medlemmar och som går under namnet Best Western Rewards. Ett helt fenomenalt lojalitetsprogram där du tjänar poäng så fort du bor på något av alla Best Westerns 4500 fantastiska hotell runt om i världen. I Skandinavien ingår Hotel Vrigstad tillsammans med mer än 150 andra hotell i Best Western koncernen. Hotellkedjan där alla hotell är lika olika överallt. För att just du ska hitta ett hotell som passar dig allra bäst!

Vi säger det med glimten i ögat, men självklart finns det en poäng med att vara Best. Ta gärna en titt på vårt fina lojalitetsprogram Best Western Rewards och bekanta dig med alla fantastiska förmåner alla våra medlemmar får. 

• Frinätter på mer än 4500 hotell över hela världen
• Poäng som gäller för alltid
• 10% medlemsrabatt i hela världen
• Matchning av medlemsnivå i annat hotells lojalitetsprogram
• Exklusiva förmåner och erbjudanden
Självklart får du poäng varje gång du bor hos oss men du kan också tjäna poäng genom våra medlemskampanjer. Poängen är personliga och kan användas för att boka frinätter i hela världen eller i vår poängshop där de kan bytas mot presentkort hos våra samarbetspartners. Läs gärna mer om Best Western Rewards här
Vill du också tjäna poäng medan du sover och få tillgång till en massa härliga förmåner och fördelar? Då hjälper vi dig mer än gärna att bli medlem i vårt lojalitetsprogram. Säg bara till någon i Team-Vrigstad så ser de till att just du också får en möjlighet känna på hur det känns att vara med i världens Besta kundklubb!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.