Best Western Vrigstad Hotel & Konferens

4445
Boka rum

Rum 1

OK
   

Våra hotellrum

På Best Western Hotel Vrigstad Värdshus har vi försökt skapa familjära rum med Småländsk kvalité.

Stora delar av rummen är inredda av lokal leverantör. Rummen är alla på marknivå med grönområden runt. En del i direkt kontakt med vårt trevliga poolområde.
Här liksom på alla Best Western Hotell i Sverige är samtliga rum porr- och rökfria.

Vi har ju självklart olika typer av rum...dubbelrum, twin rum, grandlit och enkelrum. En del är sammankopplade med varandra och på det viset bildar väldigt omtyckta familjerum. Gemensamt för ALLA rum är att ni får sova i NYA sköna sängar! Härligt! 
Vi har renoverat många av våra rum som är jättefina så vi kommer att fortsätta att renovera några till under 2018.

Trådlöst Internet mm.
Här finns snabb trådlös uppkoppling, 42'' LED TV, vattenkokare, telefon och minibar på varje rum. Strykjärn med strykbräda på de flesta rum och för utlåning på resterande.

Pool/Relax/Gym
I hjärtat av hotelldelen ligger vår trevliga relaxavdelning. Här finns utomhuspool, bastu och jacuzzi. Vid poolområdet väljer du om du vill lapa sol på solstolarna eller fånga klöver med tårna i gräset ... Poolområdet är igång från juni-september helt kostnadsfritt för våra hotellgäster. Poolen är 5x10 meter och håller ca. 25 grader. 
Hotellet har ett samarbete med Power Athletics Gym som ligger endast 50m från oss och som om vår hotellgäst har du fritt tillträde till detta fina gym!

Välkomna till en skön avkoppling!

Rumspriser 2018

Singel Standard
Vardag/helg: 1395:-/895:-

Dubbelrum Standard
Vardag/helg: 1695:-/1095:-

Dubbelrum Deluxe
Vardag/helg: 1795:-/1295:-

Sommarperiod: 26/6 -5/8
Singelrum: 895:-
Dubbelrum: 1095:-

Större dubbelrum för familj 2 vuxna 2 barn från. 1095:- helgpris
(barnen sover i föräldrars säng)

extrasäng barn: 150:-  vuxen: 300:-

barn räknas upp till 12 år

OBS!
Incheckning på söndagar ber vi Er kontakta hotellet för mer info! Välkomna!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.