Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

VÅRA HOTELLRUM

På Best Western Hotel Vrigstad har vi skapat familjära rum med småländsk kvalitet.

Stora delar av rummen är inredda av lokala leverantör. Alla våra rum ligger på marknivå med grönområden runt omkring. En del i direkt kontakt med vårt trevliga poolområde.
Här liksom på alla Best Western Hotell i Sverige är samtliga rum porr- och rökfria.

Självklart erbjuder vi alltifrån dubbelrum till twin-rum samt grandlit och enkelrum. En del rum är sammankopplade med varandra och bildar därmed väldigt omtyckta familjerum. Gemensamt för ALLA rum är att ni får sova i NYA sköna sängar! 

För närvarande genomgår vi just nu en GreenKey-certifiering för hela verksamheten. Mer information om vår certifiering kommer att publiceras här inom en snar framtid. 

 

VI BYGGER NYTT POOLOMRÅDE

För närvarande bygger vi ett helt nytt poolområde och om allt går enligt plan hoppas vi att poolen är igång från mitten av augusti, så att våra gäster har möjlighet att njuta av lite skönt poolhäng under sensommaren. Renoveringen av poolområdet innefattar även vår relax med tillhörande jacuzzi.

 

Är du sugen på att ta ett dopp rekommenderar vi med varm hand den mysiga badplatsen vid Slättsjön som bara ligger 2 minuters biltur från hotellet.

 

Med reservation för eventuella ändringar.

 

AC, Wi-Fi, elbilsladdning & andra bekvämligheter
Hos oss har alla hotellrum AC, vilket gör att du kan njuta av en skön och behaglig temperatur under hela din vistelse. Här finns erbjuds såklart snabb trådlös uppkoppling, 42'' LED TV, vattenkokare och minibar på varje rum. Strykjärn med strykbräda på de flesta rum och för utlåning på resterande. Telefon finns för utlåning.

Vi är mycket glada och stolta över att kunna erbjuda våra gäster möjligheten att ladda sin elbil under besöket hos oss. Det är ett viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete och i vår satsning på en hållbar framtid för oss och framtida generationer. Vi kan erbjuda våra gäster totalt fyra laddpunkter i anslutning till vår mötesplats, varav två av dessa tillhör Park & Charge. 

Gym/Träning

Best Western Hotel Vrigstad har samarbete med det lokala gymmet Power Athletics Gym som ligger granne med hotellet. Där tränar du som gäst hos oss gratis mellan 06:30-22:00

Vi tipsar även om ett nybyggt utomhusgym med många spännande utmaningar vid Vrigstads Idrottsplats. Där finns även ett upplyst elljusspår.

 

Discgolf

I mysiga Tegnérparken som ligger precis utanför vårt hotell hittar ni Vrigstads sprillans nya discgolf-bana. En nybörjarvänlig 6-håls bana som passar perfekt som aktivitet under ditt besök hos oss.

 

Alla Best Western Rewards medlemmar spelar utan kostnad. Är du inte medlem i vårt fina lojalitetsprogram än, så är det här en ypperlig chans att bli det!

 

 

Välkomna till en skön avkoppling!

PRISER 2024

Enkelrum 1 person
Vardag: 1760:-/natt inkl. Best Breakfast by Vrigstad
Helg: 1295:- inkl./natt Best Breakfast by Vrigstad

Dubbelrum 2 personer
Vardag: 1995:-/ natt inkl. Best Breakfast by Vrigstad
Helg: 1695:- / natt inkl. Best Breakfast by Vrigstad

Familjerum
(dubbelrum med extrasäng alt. bäddsoffa)

Barn upp till 12 år bor gratis i befintligt möblemang. 
Helg: 1795:-/ natt inkl. Best Breakfast by Vrigstad
Extrasäng barn under 12 år:
300:-/ barn & natt inkl. frukost

Ex. 2 vuxna & 2 mindre barn i bäddsoffa: 2295:-
Ex. 2 vuxna & 2 barn i varsin extrasäng: 2395:-
Ex. 2 vuxna & 2 större barn: 2595:- 
(2 dubbelrum med connecting door)

Andra önskemål var god ring!

Bli Best Western medlem
Om du väljer att bli Best Western medlem så erhålls 10% rabatt på våra ordinarie logipriser.

Incheckning från 16:00
Utcheckning 11:00


Övrig tid vänligen kontakta hotellet direkt.

VÄLKOMNA!

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.