Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

VÅRA HOTELLRUM

På Best Western Hotel Vrigstad har vi skapat familjära rum med småländsk kvalitet.

Stora delar av rummen är inredda av lokala leverantör. Alla våra rum ligger på marknivå med grönområden runt omkring. En del i direkt kontakt med vårt trevliga poolområde.
Här liksom på alla Best Western Hotell i Sverige är samtliga rum porr- och rökfria.

Självklart erbjuder vi alltifrån dubbelrum till twin-rum samt grandlit och enkelrum. En del rum är sammankopplade med varandra och bildar därmed väldigt omtyckta familjerum. Gemensamt för ALLA rum är att ni får sova i NYA sköna sängar! 

För närvarande genomgår vi just nu en GreenKey-certifiering för hela verksamheten. Mer information om vår certifiering kommer att publiceras här inom en snar framtid. 

Wi-Fi elbilsladdning & andra bekvämligheter
Här finns snabb trådlös uppkoppling, 42'' LED TV, vattenkokare och minibar på varje rum. Strykjärn med strykbräda på de flesta rum och för utlåning på resterande. Telefon finns för utlåning.

Vi är mycket glada och stolta över att kunna erbjuda våra gäster möjligheten att ladda sin elbil under besöket hos oss. Det är ett viktigt steg i vårt hållbarhetsarbete och i vår satsning på en hållbar framtid för oss och framtida generationer. Vi kan erbjuda våra gäster totalt fyra laddpunkter i anslutning till vår mötesplats, varav två av dessa tillhör Park & Charge. 

Relax med bastu, pool & jacuzzi
I hjärtat av hotelldelen ligger vår mysiga relaxavdelning. Här finns bastu, jacuzzi och utomhuspool. Vid området kring utomhuspoolen väljer du om du vill lapa sol i solstolarna eller fånga klöver med tårna i gräset. Då vi har haft en läcka i poolen så är hotellets utomhuspool stängd tillsvidare. Vi beklagar men vår familjära badsjö Slättsjön ligger med gångavstånd från hotellet som vi med stolthet kan rekommendera. Vår jacuzzi hittar du utomhus, inglasad och där kan bubblas året runt. Härligt! Relaxavdelningen är öppen för alla våra hotellgäster.

Gym/Träning

Best Western Hotel Vrigstad har samarbete med det lokala gymmet Power Athletics Gym som ligger granne med hotellet. Där tränar du som gäst hos oss gratis mellan 06:30-22:00

Vi tipsar även om ett nybyggt utomhusgym med många spännande utmaningar vid Vrigstads Idrottsplats. Där finns även ett upplyst elljusspår.

Välkomna till en skön avkoppling!

PRISER 2023

Enkelrum 1 person
Vardag: 1695:-/natt inkl. Best Breakfast by Vrigstad
Helg: 1295:- inkl./natt Best Breakfast by Vrigstad

Dubbelrum 2 personer
Vardag: 1995:-/ natt inkl. Best Breakfast by Vrigstad
Helg: 1695:- / natt inkl. Best Breakfast by Vrigstad

Familjerum
(dubbelrum med extrasäng alt. bäddsoffa)

Barn upp till 12 år bor gratis i befintligt möblemang. 
Helg: 1795:-/ natt inkl. Best Breakfast by Vrigstad
Extrasäng barn under 12 år:
300:-/ barn & natt inkl. frukost

Ex. 2 vuxna & 2 mindre barn i bäddsoffa: 2295:-
Ex. 2 vuxna & 2 barn i varsin extrasäng: 2395:-
Ex. 2 vuxna & 2 större barn: 2595:- 
(2 dubbelrum med connecting door)

Andra önskemål var god ring!

Bli Best Western medlem
Om du väljer att bli Best Western medlem så erhålls 10% rabatt på våra ordinarie logipriser.

Best Western hösterbjudande 2023
Just nu får du dessutom 15% medlemsrabatt när du bor minst en natt torsdag till söndag, med utcheckning senast måndag. Använd bokningskod WEEKEND och boka i inloggat läge. (gäller ej på extrasängar & kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden)

Incheckning från 16:00
Utcheckning 11:00


Övrig tid vänligen kontakta hotellet direkt.

VÄLKOMNA!

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.