Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Våra hotellrum

På Best Western Hotel Vrigstad har vi försökt skapa familjära rum med småländsk kvalitet.

Stora delar av rummen är inredda av lokala leverantör. Alla våra rum ligger på marknivå med grönområden runt omkring. En del i direkt kontakt med vårt trevliga poolområde.
Här liksom på alla Best Western Hotell i Sverige är samtliga rum porr- och rökfria.

Självklart erbjuder vi alltifrån dubbelrum till twin-rum samt grandlit och enkelrum. En del rum är sammankopplade med varandra bildar därmed väldigt omtyckta familjerum. Gemensamt för ALLA rum är att ni får sova i NYA sköna sängar! 

Wi-Fi & andra bekvämligheter
Här finns snabb trådlös uppkoppling, 42'' LED TV, vattenkokare och minibar på varje rum. Strykjärn med strykbräda på de flesta rum och för utlåning på resterande. Telefon finns för utlåning.

Relax med bastu, pool & jacuzzi
I hjärtat av hotelldelen ligger vår mysiga relaxavdelning. Här finns bastu, jacuzzi och utomhuspool. Vid området kring utomhuspoolen väljer du om du vill lapa sol i solstolarna eller fånga klövermed tårna i gräset. Utomhuspoolen öppnas i mitten av juni och stängs mot slutet av augusti.
Vår jacuzzi hittar du utomhus, inglasad och där kan bubblas året runt. Härligt!
Relaxavdelningen är öppen för alla våra hotellgäster.

Gym/Träning

Best Western HotelVrigstad har samarbete med det lokala gymmet Power Athletics Gym som ligger granne med hotellet. Där tränar du som gäst hos oss gratis mellan 06:30-22:00

Vi tipsar även om ett nybyggt utomhusgym med många spännande utmaningar vid Vrigstads Idrottsplats. Där finns även ett upplyst elljusspår.

Välkomnatill en skön avkoppling!

RUMSPRISER 2022

Singel standard 1 person
Vardagar: 1595:- inkl. frukost 

Dubbelrum standard 2 personer
Vardagar: 1895:- inkl. frukost

Dubbelrum deluxe 2 personer
Vardagar: 1995:- inkl. frukost

Erbjudande!
Bli medlem i vår hotellkedja och erhåll 15% rabatt på våra ordinarie logipriser. Ring oss gärna för bokning! 0382-575000

Större dubbelrum för familj 2 vuxna 2 barn
1895:-/natt inkl. frukost
(barn räknas upp till 12 år)


Extrasäng vuxen: 400:-/natt

Incheckning från kl.16:00

OBS! SÖNDAGAR GÄLLER FÖLJANDE
Vi har öppet till kl.16:00 på söndagar

Övrig tid vänligen kontakta hotellet direkt.

Välkomna!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.