RESTAURANG SMÅLAND

En trappa upp på Best Western Hotel Vrigstad ligger Restaurang Småland. Vår klassiska festvåning där flera hundratusentals gäster njutit av det legendariska Smörgåsbordet. Många har dessutom tillbringat högtidsdagar och bröllop i festvåningen med de "röda sammetstapeterna". Tapeterna är nu ett minne blott och nu är det ljusa fräscha väggar och tak med mycket fönster som ger ett helt fantastiskt ljusinsläpp. Den goda maten och höga servicenivån har vi givetvis behållit.

I Restaurang Småland har ni möjlighet att styra upp en privat middag, samla kollegorna för ett stort företagsevent eller släkt och vänner för ett festligt födelsedagskalas. Är det kanske en uppsluppen partystämning ni vill åt så har ni landat helt rätt. Här finns rum för mat, dans och bubblande skratt till långt framåt småtimmarna. 

I vår fina festvåning serveras givetvis klassiska konferensmåltider, kräftskivor, julbord och bufféer. Varmt välkommen till en mötesplats med rum för livets alla festliga tillfällen.


KONTAKTA OSS PÅ 0382-57 50 80 ELLER MEJLA restaurang@hotelvrigstad.se

BEST BREAKFAST BY VRIGSTAD

I Restaurang Småland serverar vi stolt vår fantastiska frukostbuffé, som självklart ingår när du bor hos oss. Det är ett frukostkoncept i absoluta världsklass som vi kallar för Best Breakfast. På vår frukostbuffé dukar vi upp en rad godsaker. Juice, kaffe, frallor, ostar, frukt, yoghurt och en massa annat gott, allt för att ge dig den allra bästa starten på dagen. Vår frukost är full av schyssta råvaror, med tonvikt på lokala närproducerade varor. Kika gärna efter skylten "Meet the locals" för att se vad vi har för lokala favoriter på buffén. 

SKAFFA DIG EN GOD START PÅ DAGEN - BÖRJA MED EN BEST BREAKFAST BY VRIGSTAD

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.