HELGMENY
VECKA 12
Lövbiff med provencalsås och örtstomp
Dessert: Husets brownie med grädde och röda bär
VECKA 13 - PÅSK
Majskycklingfilé med rödvinssås och potatiskaka
Dessert: Elins påskdessert
VECKA 14
Svensk ryggbiff med ädelostsås samt friterad klyftpotatis
Dessert: Apelsinpannacotta
VECKA 15
Kalvschnitzel med kantarellsås samt stekt potatis
Dessert: Ostkaka med sylt och grädde
VECKA 16
’Black and White’ med gratäng
Dessert: Hallonmousse med chokladsmul
VECKA 17
Vildsvinstek med rödvinssås, stekt örtpotatis samt gelé
Dessert: Morotskaka
VECKA 18
Svensk fläskfilé med kantarellsås och råstekt potatis
Dessert: Limecheesecake i glas
VECKA 19
Biffstek med stekt lök samt skysås och kokt potatis
Dessert: Chokladmousse med vispgrädde
VECKA 20 - VRIGSTAD MARKNAD
Mellan kl 11.30 - 16.00 serverar vi två klassiker där salladsbordet ingår i priset (dryck köps till)
Lördag: Pannbiff med löksås, kokt potatis och lingon ELLER
Ugnstekt lax med hummersås och kokt potatis
PRIS: 169 kr / person
Söndag: Ankbröst med apelsinsås samt gräslökspuré
Dessert: Toscakaka
PRIS: 250 kr / person, dryck tillkommer
VECKA 21 - MORS DAG
Lördag: Serverar vi vår à la carte meny
Söndag serveras vår härliga Mors Dags meny
FÖRRÄTT Husets salladsskål med ljuvligt hembakt bröd och smör
****
HUVUDRÄTT Ugnsbakad majskycklingfilé med portvinssky, potatisterrin och grillad grön sparris ELLER Halstrad Fjällröding med Sandefjordsås,fänkålsallad och färsk potatis
****
DESSERT Baileysmousse med kaksmulor, hallon och kolasås
3-rättersmeny 365 kr / person, dryck tillkommer
Barnmeny finns till alla barn
*Fotoerbjudandet gäller enbart för gäster som avnjuter sin Mors Dags middag hos oss och behöver bokas i samband med att bordsreservationen görs. Läs gärna mer om vårt fotoerbjudande här
Varmt välkommen att besöka vår mysiga Restaurang Bull's