DAGENS LUNCH

Dagens rätt 138:- inkl. sallad, bröd, smör, dryck, kaffe & kaka
Serveras vardagar 11.30-14.00
Häfte med 10 lunchkuponger: 1200:-, vårt lunchhäfte är personligt
Avhämtning: 110:-

Måndag 20/5
Jambalaya med kyckling och chorizo toppad med räkor samt aioli

Tisdag 21/5

Raggmunk med fläsk

Onsdag 22/5 
Kålpudding med gräddsås och lingon

Torsdag 23/5 

Åkantens marinerad fläsklägg med ugnsrostad potatis och senapskräm - Nyhet - Marinerat med vårt eget hantverksöl, kom och testa!

 

Fredag 24/5
Husets lasagne 

Veckans fisk:
Fiskgratäng ’Medelhavet’ med soltorkade tomater och oregano
Veckans sallad:
Krämig potatissallad med rostbiff
Veckans pasta:
Tagliatelle med ädelostsås och fläskfilé
Veckans vegetariska:
Fiskfilé med remouladsås och kokt potatis                                                 

HELGMENY VECKA 21 - MORS DAG

Lördag: Serverar vi vår à la carte meny

 

Söndag serveras vår härliga Mors Dags meny

FÖRRÄTT Husets salladsskål med ljuvligt hembakt bröd och smör

HUVUDRÄTT Ugnsbakad majskycklingfilé med portvinssky, potatisterrin och grillad grön sparris ELLER

Halstrad Fjällröding med Sandefjordsås,fänkålsallad och färsk potatis

DESSERT Baileysmousse med kaksmulor, hallon och kolasås

 

3-rättersmeny 365 kr / person, dryck tillkommer Barnmeny finns till alla barn

*Fotoerbjudandet gäller enbart för gäster som avnjuter sin Mors Dags middag hos oss och behöver bokas i samband med att bordsreservationen görs. Läs gärna mer om vårt fotoerbjudande här



Välkommen!
Svante & Monica med personal

  
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
- EVENTKALENDER

Få koll på vad som händer i Vrigstad

LÄS MER