Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

MAT LAGAD MED PASSION

Att komma till Vrigstad är lite som att komma hem. Unna dig en smakupplevelse där köket har lagt ner sin själ på att skapa en fantastisk meny med hjärtat i det småländska, närodlade och lokalproducerade. Med ett modernt uttryck serverar vi "redig mat på fat" med inspiration och influenser från såväl när som fjärran. Våra menyer arbetar vi fram efter säsong och vad naturen har att erbjuda, alltid med det småländska skafferiet som grund. Kombinera din måltid med något gott i glaset och du har en vinnande kombo. Vårt hus kan stoltsera med en välsmakande dryckesmeny där väl avsmakade viner gör att en kväll i Vrigstad verkligen är något att se fram emot.

VÄLKOMMEN TILL EN SMAKLIG UPPLEVELSE

BEST BREAKFAST

SOMMAR-

MENY

RESTAURANG BULL'S

På Bull's vill vi erbjuda riktigt bra mat- och dryckesupplevelser i en mysig och ombonad miljö. Varmt välkommen till oss i Vrigstad!

RESTAURANG SMÅLAND

En trappa upp på Best Western Hotel Vrigstad ligger Restaurang Småland. En stor och härlig mötesplats med plats för livet.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.