NOVEMBER
FÖRRÄTT
Krämig svartrotssoppa med gräslöksolja & parmesan
Vinförslag: Codorníu Brut 79:-/glas
friskt, fruktigt med lång eftersmak
HUVUDRÄTTER
Oxfilé från Ugglarp med kantarellsmör, balsamicosås,
Pommes Anna & serranolindad haricoverts
Vinförslag: Crozes Hermitage 99:-/glas
fylligt, välbalanserat, solmogna mörka bär, oliver, mörk
choklad, lavendel
* * *
Pocherad lax & flundra med saffranssås, pressad potatis & färsk dill
Vinförslag: Bridlewood Chardonnay 99:-/glas
torrt, generös fruktig smak, ananas, mango, honung, ekfat
EFTERRÄTT
Inkokta päron med cognackräm, gammeldags vaniljglass & mandelkorokant
Pris 1 rätt: 250:-
Pris 2 rätter: 298:-
Pris 3 rätter: 348:-
Serveras måndag-lördag 18.00-21.30
övriga tider vänligen boka