Best Western Vrigstad Hotel & Konferens

OKTOBER

Soppa med butternutpumpa, sötpotatis, toppad med kokosgrädde &
rotfruktschips
Vinförslag: Soave DOC 79:-/glas
***
Kalventrcôte, äppelvinägersky, ädelostgratinerad potatis & broccoli
Vinförslag: Dancing Bull Zinfandel 99:-/glas
alt.
Stekt gös, brynt smör, kapris, dill & parmesanstomp samt primörer
Vinförslag: Bridlewood Chardonnay 99:-/glas
***
Hembakad rabarberkaka, valnötsglass & kolasås

Pris 1 rätt: 250:-
Pris 2 rätter: 298:-
Pris 3 rätter: 348:-

Serveras måndag-lördag 18.00-21.30
övriga tider vänligen boka


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.