Best Western Vrigstad Hotel & Konferens

NOVEMBER

FÖRRÄTT
Krämig svartrotssoppa med gräslöksolja & parmesan
Vinförslag: Codorníu Brut 79:-/glas
friskt, fruktigt med lång eftersmak

HUVUDRÄTTER
Oxfilé från Ugglarp med kantarellsmör, balsamicosås,
Pommes Anna & serranolindad haricoverts
Vinförslag: Crozes Hermitage 99:-/glas
fylligt, välbalanserat, solmogna mörka bär, oliver, mörk
choklad, lavendel

*  *  *
Pocherad lax & flundra med saffranssås, pressad potatis & färsk dill
Vinförslag: Bridlewood Chardonnay 99:-/glas
torrt, generös fruktig smak, ananas, mango, honung, ekfat

EFTERRÄTT
Inkokta päron med cognackräm, gammeldags vaniljglass & mandelkorokant


Pris 1 rätt: 250:-
Pris 2 rätter: 298:-
Pris 3 rätter: 348:-

Serveras måndag-lördag 18.00-21.30
övriga tider vänligen boka


Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.