Best Western Vrigstad Hotel & Konferens

Dagens Lunch serveras 11.30-14.30

Pris: 98:- inkl. salladsbord, bröd, smör, dricka, kaffe & kaka 

Måndag 15/10

Helstekt kalkon med timjansky & rostad potatis
Panerad fiskfilé med honung/limedipp 

Tisdag 16/10
Oxbringa med rotmos
Italiensk fiskgratäng

Onsdag 17/10
Färsbiff med stekt potatis & tomat/fetaostcréme
Kokt lax med vitvinssås

Torsdag 18/10
Skaldjurssoppa med rökt lax samt key-limepaj
Höstgryta med nötkött & grönsaksris

Fredag 19/10
Pytt i panna med ägg & rödbetor
Stekt sej med dillstuvad potatis

Veckans sallad: Potatissallad med rostbiff
Veckans pasta: Pasta hummersås & kräftstjärtar
Veckans vegetariska: Halloumiburgare med pommes & dressing

Pris: 98:- inkl. salladsbord, bröd, smör, dricka, kaffe & kaka 

Helgmeny 178:- inkl. salladsbord, bröd, smör, dricka, kaffe & dessert
Lördag 11.30-17.30
Söndag 11.30-16.00

med reservation för ev. ändringar
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.