Best Western Vrigstad Hotel & Konferens

Dagens Lunch serveras 11.30-14.00

Pris: 98:- inkl. salladsbord, bröd, smör, dricka, kaffe & kaka 

Måndag 22/4
Helgmeny 178:-

Tisdag 23/4

Stekt fläsk med persiljesås
Mandelpanerad kummel med paprikasås

Onsdag 24/4

Nasigoreng med kyckling & stekt ägg
Kokt hoki med fänkålssås 

Torsdag 25/4
Spenatsoppa med ägghalva samt cheesecake
Mustig nötgryta med mos & inlagd gurka  

Fredag 26/4
Stekt kassler med ädelostsås
Ugnstekt lax med örtsås

Veckans sallad:
 Ost & skinksallad
Veckans pasta: Pasta med kyckling i currysås
Veckans vegetariska:  Tortillakorg med nudlar, grönsaker & nobis
Pris: 98:- inkl. salladsbord, bröd, smör, dricka, kaffe & kaka 

Helgmeny Bull's Steakhouse inkl. salladsbord, bröd, smör, kaffe & dessert 178:- 
20/4, 21/4 & 22/4: Svensk ryggbiff med rotfruktsgratäng & cognacsås samt påskdessert

Med reservation för eventuella ändringar
Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy