Best Western Vrigstad Hotel & Konferens

Dagens Lunch serveras 11.30-14.00

Måndag 13/8
Timjanstekt kalkonfilé med rotfruktsgratäng & örtsky
Pocherad hoki med vitvinssås 

Tisdag 20/8
Grillad karré med choronsås
Citron/basilika gratinerad alaskafilé

Onsdag 21/8
Boeuf Bourgogne med inlagd gurka
Panerad pangasiusfilé med curryäppelcréme

Torsdag 22/8
Viltskav med kantareller, lingon & mos
Stekt kapkummel med kapris & skirat smör

Fredag 23/8
Italiensk fläskfilé med ris
Ugnstekt lax med västerbottencréme

Veckans sallad: Couscoussallad med kalkon & örtsås
Veckans pasta: Pasta med hummersås & kräftstjärtar
Veckans vegetariska: Grönsakssoppa med krutonger

Pris: 98:- inkl. salladsbord, bröd, smör, dricka, kaffe & kaka 

Smaklig måltid!
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.