Konferensarrangemang

Arrangemang där alltifrån ett par timmars möten till lansering av nya bilmodeller, naturupplevelser eller stora caterings är event som ni med trygghet kan vända er till oss med.

KRÄFTFISKE
Under sensommaren när det småländska mörkret är som mäktigast är hela gruppen samlad vid en sjö där ljudet av krafsande kräftor hörs och burarna sakta men säkert når vattenkanten. Hur många kräftor är det, viskar kollegan nyfiket. Spänning på hög nivå och en upplevelse för alla inblandade.

SOMMARFEST
En trevlig aktivitet för företaget innan man skiljs åt inför den stundande semestern. Härligt poolhäng, grillparty, en trevlig aktivitet och kanske en Nick Borgen i högform.

FÖRETAGSGOLF
En riktig drive från första tee och tävlingen är i gång! Vi anordnar tillsammans med våra samarbetsklubbar riktigt bra företagsgolf gärna i kombination med produktvisning i våra lokaler.
Läs mer
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.