KONFERENSLOKALER

Vrigstad som ort är en välkänd mötesplats med anor som daterar ända tillbaka till år 1591, då kungen av Sverige lät borgarna i Värnamo och Vrigstad hålla marknad i Vrigstad. Marknadstraditionen har därefter fortsatt i generationer och gjort Vrigstad till en mötesplats. I och på orten har det alltid funnits en mängd gästgiverier genom årens lopp. Best Western Hotel Vrigstad med sitt centrala läge är en del av den traditionen, en plats dit människor kommer för att mötas, umgås och ha trevligt i såväl affärer som i privata ärenden.

Våra mötesrum är ljusa, luftiga och modernt inredda med all den senaste tekniken. Allt för att du ska komma bort från vardagen en stund, för att kunna tänka nytt och få en massa briljanta idéer i en hemtrevligt gemytlig atmosfär. Och det bästa av allt, vår personliga konferensservice som tar hand om dig från allra stund tills dess att ni nöjda och belåtna lämnar Vrigstad för att tillsammans med teamet göra verklighet av alla de idéer och mål som satts under er vistelse hos oss.

Våra konferenslokaler passar för såväl det lite mindre sammanträdet eller ledningsgruppen likväl som för den stora kick off'en för hela företaget eller jubileumsfirandet för regionen. Kontakta oss på info@hotelvrigstad.se för en skräddarsydd upplevelse avseende boende, måltider och konferens.

BEST WESTERN HOTEL VRIGSTAD - MÖTESLOKALER

Lokal  Bio    Skol   Ubord  Öar 
Lägerstenska rummet1309836 54 
Marknadsrummet50382025
Marknadsrummet grupprum

 9
Tegnérrummet40251825
Kreativa rummet16   1412
Badhuset Granbacken260 180 150 
Grupprum   
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.