KONFERENSERBJUDANDE
PARTNER-ERBJUDANDE | HV71

Som partner till HV71 ger vi er 20% rabatt på alla våra konferenspaket under hela 2024. Ett perfekt tillfälle att samla teamet och kickstarta kreativiteten. Hos oss får ni de allra bästa förutsättningarna för att ta er verksamhet till nästa nivå.

Möte i exklusiv avskildhet, säljkonferens eller utbildning. Workshop med kollegorna eller styrelsemöte för ledningsgruppen. Tillsammans hittar vi receptet för att skapa ert nästa lyckade möte.

Hos oss erbjuds ni välutrustade möteslokaler med den senaste tekniken, professionell service och generösa lounger kombinerat med god vällagad mat från grunden. En konferensklassiker på hemmaplan boostad med just dina önskemål och idéer.
BYGG DITT DREAMTEAM
Hos oss finns det rum för snilleblixtar, idésprutor, hemlisar och mycket mer! I hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group ingår Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge. Vår breda portfölj gör att vi kan erbjuda ett helt unikt möteskoncept på bästa läge mitt i Småland och södra Sverige.
Våra tre mötesplatser och deras personliga prägel ger oss möjlighet att skapa och kombinera helt skräddarsydda konferens-, mötes-, övernattnings- och smakupplevelser. Vi vill att du ska känna dig precis som hemma, fast att du i själva verket är på bortaplan med en massa tillbehör som gör livet lite extra härligt. Tillsammans skapar vi möten att minnas!

PARTNER-ERBJUDANDE | HV71
Vårt fina erbjudande inom hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group kan bokas under hela 2024. Ett perfekt tillfälle att boka in ert nästa möte på hemmaplan här hos oss i mysiga Vrigstad.

*Erbjudandet gäller guld-, platina-, premiumpartners & huvudsponsorer under 2024
*Erbjudandet gäller alla våra konferenspaket och avser bokningar för grupper med minst 10 personer. Vid annat antal vänligen kontakta oss för pris.
*Uppge kod HV71 i er bokningsförfrågan till oss
*Erbjudandet kan nyttjas en gång inom vår hotellfamilj & kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter

Boka på info@hotelvrigstad.se eller 0382 - 57 50 00

Tillsammans designar vi ert möte till något alldeles extra! 

VI MÖTS I VRIGSTAD

Vi vill påstå att vårt konferenshotell är den mest flexibla konferensanläggningen i hela Småland. Här har ni stora friheter att ändra givna tider och antal vad gäller måltider och aktiviteter, allt för att just ert event ska bli skräddarsytt in i minsta detalj. Best Western Hotel Vrigstad har alltid haft konferensgäster med högt ställda krav och vi är kända för att våra arrangemang alltid levererar på topp i en välkomnande och hemtrevlig miljö.

Best Western Hotel Vrigstad ligger perfekt placerat intill riksväg 30. Ett utmärkt läge då riksväg 30 och väg 127 möts bara ett stenkast därifrån. Vi är en hybridanläggning där allt är möjligt att skräddarsy och anpassa just för att passa er grupp och sällskap. Vi har lyxen att ha skogen och vattnet som närmsta granne, vilket ger ett fantastiskt skådespel året runt. Passa på att ta en härlig promenad i våra mysiga omgivningar och andas in lite småländsk luft emellan konferenspassen.

Vi har en lång och gedigen erfarenhet och kunskap kring att arrangera alltifrån ett par timmars möten till lansering av nya bilmodeller, naturupplevelser eller stora kick-off’er. Vår konferenskapacitet sträcker sig ända upp till 300 personer, vilket givetvis skapar fantastiska möjligheter för såväl det lite mindre som det större sällskapet.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.