KONFERENSARRANGEMANG

Ett storslaget event med flera hundra deltagare eller ett lite mindre familjärt möte i lugna fridfulla omgivningar. Oavsett ditt behov kan vi på Best Western Hotel Vrigstad tillgodose det. Vi ställer till med stor baluns om ni så önskar och levererar hela paketet om ni önskar en hybrid variant av ert möte, allt för att kollegor från när och fjärran ska kunna deltaga. Självklart har vi en hel massa aktiviteter och arrangemang att föreslå allt för att toppa ditt möte lite extra. 

Vi har arrangerat event där alltifrån lanseringar av nya bilmodeller till naturupplevelser och stora företagsjubileum kan nämnas. Låt oss föreslå några av våra mest populära konferensarrangemang som vi har att erbjuda.

KRÄFTFISKE
Under sensommaren när det småländska mörkret är som mäktigast är hela gruppen samlad vid en glittrande sjö där ljudet av krafsande kräftor hörs och burarna sakta men säkert når vattenkanten. Hur många kräftor är det, viskar kollegan nyfiket? Spänning på hög nivå och en upplevelse för alla inblandade. Vårt systerhotell Hotel Ullinge är en perfekt samarbetspartner för just kräftfisket, läs gärna mer på deras hemsida för att få en fantastisk story kring vår kräftfiskeaktivitet.

JULFEST
Fira in julen tillsammans med hela företaget hos oss på Best Western Hotel Vrigstad. Vi serverar ett äkta småländskt julbord i en stämningsfull julinspirerad miljö. Passa på att avsluta verksamhetsåret eller påbörja nästkommande, genom att krydda konferensen med ett julbord

SOMMARFEST
En härlig aktivitet för hela teamet innan kollegorna skiljs åt inför den stundande semestern. Slå till med ett sprakande poolparty, en fantastisk grillkväll eller en mysig picknicklunch vid den slingrande Vrigstad ån.

FÖRETAGSGOLF
En riktig drive från första tee och tävlingen är i gång! Vi anordnar tillsammans med våra samarbetsklubbar riktigt bra företagsgolf gärna i kombination med en produktvisning i våra lokaler. Läs gärna mer om våra fantastiska golfpaket här.

Vi tar hand om alla förfrågningar och tycker det är roligt att ordna det lilla extra. Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en lösning för dig och ditt sällskap.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.