KONFERENSAKTIVITETER

Att boka in en aktivitet till konferensen brukar vara ett uppskattat inslag. Att svetsa samman teamet med en teambuilding-aktivitet eller bara testa något nytt tillsammans som grupp. Vi har flera spännande aktiviteter att föreslå för att just ert möte ska bli fulländat.

Under en dag fylld med ett helt gäng inspirerande möten, behövs ibland ett litet avbrott för att fylla på med energi och hinna ladda batterierna. En aktivitet är en härlig stund för gruppen att på ett naturligt sätt lära känna varandra bättre samtidigt som man umgås i en miljö som man i vanliga fall inte befinner sig i.

Vi är mycket måna om att skräddarsy er upplevelse hos oss och vi har ett brett utbud av aktiviteter där alltifrån det gröna, sköna och rofyllda till det lite mer fartfyllda går att uppfylla. Varmt välkommen att kontakta oss på info@hotelvrigstad.se för information kring våra konferensaktiviteter.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.