HÅLLBARHET HELA VÄGEN

Meeting Småland Hotel Group har tagit ett strategi beslut gällande mötesplats Hotel Vrigstad. Nu ligger inte enbart fokus på närproducerad mat i vår ständiga utveckling för miljön. Svanenmärkning, konvertering från olja till bergvärme, installation av modernaste värmeåtervinningen och installation av Sveriges största solcellsanläggning på ett hotell. Inom ramen för vårt hållbarhetsarbete arbetar vi med stort fokus även på de sociala hållbarhetsaspekterna, där just delar som att ge tillbaka till orten och regionen där vi verkar är en mycket viktig fråga för oss.

Vi gör en stor insats för miljön och vi hoppas att ni som gäster väljer en grönare anläggning. Det är vi stolta över för i slutändan blir vi alla vinnare!

SOCIALT ANSVAR

I det cirkulära hållbarhetsarbetet som Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo och Hotel Ullinge tillsammans bedriver är den sociala hållbarheten en viktig och prioriterad del. För oss är det mycket viktigt att ge tillbaka till orten och regionen där vi verkar och arbetar. Vi är därför stolta sponsorer av HV71, IFK Värnamo, Padel Arena Vrigstad, Vrigstads IF, Stensjöns IF, Sävsjö innebandyklubb & HA74.
ETT RIKT FÖRENINGSLIV DÄR BARN, UNGA OCH VUXNA TILLSAMMANS KAN UMGÅS OCH SKAPA GLÄDJE ÄR EN VIKTIG DEL FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID.
För oss inom Meeting Småland Hotel Group är vårt dreamteam av fantastiska medarbetare, som vi har runt om på våra mötesplatser, guld värda. De är vår allra viktigaste resurs och styrka. Därför blir det extra viktigt för oss att alla våra medarbetare mår bra och trivs hos oss på jobbet, men också har ett härligt liv utanför jobbets fyra väggar. Därför är vårt engagemang i föreningslivet så viktigt för oss. För om orten och regionen där vi verkar mår bra, så har också våra medarbetare och deras familjer en chans att ta del av den här härliga gemenskapen där rörelse, kamratskap, glädje och framtidstro kan fortsätta gro och frodas.

SOLCELLSANLÄGGNING PÅ BEST WESTERN HOTEL VRIGSTAD

Med hjälp av solens strålar och den solenergi som skapas drivs idag delar av mötesplatsen Best Western Hotel Vrigstad. Vår solcellsanläggning visar gäster, medarbetare och övriga intressenter ensynlig lösning på hur ett hotell inte bara konsumerar utan också bidrar tillatt skapa förnybar energi. Satsningen är ett led i mötesplatsensaffärsstrategi att skapa långsiktigt värde och bidra till en hållbarutveckling, både lokalt och globalt.
SOLCELLSANLÄGGNINGEN PÅ BEST WESTERN HOTEL VRIGSTAD ÄR EN VIKTIG DEL I VÅRT HÅLLBARHETSARBETE.
För oss inom Meeting Småland Hotel Group där Best Western Hotel Vrigstad ingår, är det viktigt att investera i hållbara lösningar, vilket för oss helt enkelt är ett sätt att framtidssäkra en lönsam verksamhet och på så sätt fortsätta vara en attraktiv mötesplats för våra kunder. Cirkulära resurser är ett prioriterat fokusområde för Meeting Småland Hotel Group och framöver kommer Hotel Vrigstad att fortsätta sin hållbarhetsresa genom ytterligare klimatsmarta investeringar. Med ett cirkulärt tänk ställer vi om våra verksamheter och formar effektiva kretslopp som ytterligare minimerar vår klimatpåverkan, minskar våra utsläpp och säkerställer ett smart nyttjande av våra resurser, vilket ligger helt i linje med vår vision om en mer hållbar framtid för oss, våra barn och framtida generationer.

GREEN KEY

För närvarande genomgår vi just nu en Green Key-certifiering för hela verksamheten där våra systerhotell Best Western Hotel Värnamo och Hotel Ullinge också innefattas. Mer information om vår certifiering kommer att publiceras här inom en snar framtid. 
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.