CYKELFEST PÅ SMÅLÄNDSKA GRUSVÄGAR

Helgen den 24 - 25 augusti bjuder vi tillsammans med cykelexperterna på Abloc & Guided Heroes in till en hejdundrande cykelfest på bästa läge mitt i Småland. Vi ses i Vrigstad! 

 

För att fira att vår cykelsatsning nu rullat igång vill vi bjuda in alla som älskar att cykla eller skulle vilja börja cykla, till en härlig helg i cyklingens tecken. Vi kommer bjuda på ett fantastiskt program som underhåller såväl stor som liten, entusiast som glad amatör.

 

Vi befinner oss i Småland, där vi har lyxen att ha 100-tals mil, med fantastiska grusvägar och naturupplevelser, precis runt knuten. Vi skämtar alltså inte när vi säger att vi är stenrika i Småland. Våra förfäder använde stenen till att bygga stenmurar på åkrarna och nuförtiden nyttjar vi vår grusvägar till att motionera för att främja hälsa och välmående. Historia och nutid i ett och samma stycke, fantastiskt!

 

ÄVENTYRSCYKLING - PRESENTATION AV NYA GRAVEL-TURER - TIPS FRÅN CYKELEXPERTER - NYA REKORD - TÄVLINGAR - CYKELTIPSRUNDOR MED FIKAKORG - AFTERBIKE - MAGISKA UPPLEVELSER - SMARRIGA FIKASTOPP - KNASTRANDE GRUSVÄGAR OCH MYCKET MER!

 

Snart, riktigt snart presenterar vi programmet för helgen och vi lovar att det kommer bli en riktigt bra helg!

DAGSPASS LÖRDAG

Är du intresserad av att deltaga i lördagens program med start från kl 10.00 till sent, där alla aktiviteter under dagen ingår och avslutas med en härlig Afterbike och en ljuvlig middag? Då är Dagspasset lördag helt rätt för dig.

 

En fantastisk möjlighet att få cykla tillsammans med experter och likasinnade i härlig småländsk miljö på de absolut finaste grusvägarna i området.

 

 

PREMIÄRPRIS: 700 kr / person, inkluderar deltagande i alla aktiviteter under hela lördagen mellan kl 10.00 - sent

PREMIÄRPRIS BARN: Alla barn under 13 år betalar 350 kr för Dagspasset lördag

DAGSPASS SÖNDAG

Börja dagen med en Best Breakfast by Vrigstad medan Hjalmar berättar om höjdpunkterna och upplevelserna under sin Grand Gravel Tour. Därefter är det dags att hoppa upp på cykelsadeln och ge sig ut tillsammans med Svante & Abloc på en spännande runda som avslutas med lunch på Best Western Hotel Vrigstad.

En härlig prisutdelning kommer ske i anslutning till lunchen och här är det inte enbart prestation som belönas utan nyfikenhet, klurighet och glädje!

 

 

PREMIÄRPRIS: 400 kr / person, inkluderar deltagande i alla aktiviteter under hela söndagen med start från frukost till lunch

PREMIÄRPRIS BARNAlla barn under 13 år betalar 200 kr för Dagspasset söndag

WEEKENDPAKET LÖRDAG - SÖNDAG

Är du sugen på att deltaga under hela helgen och verkligen få en riktig boost, möjligheten att umgås med likasinnade, träffa spännande utställare, sova gott, äta smarrigt käk och en massa annat?! Då är weekendpaket lördag - söndag helt rätt för dig. Här ingår alla aktiviteter i programmet inklusive boende och mat.

 

 

 

 

 

 

PREMIÄRPRIS: 1850 kr / person med del i dubbelrum, som inkluderar ett "all inclusive-upplägg" lördag - söndag

PREMIÄRPRIS BARN: Alla barn under 13 år betalar halva priset för weekendpaket lördag - söndag

WEEKENDPAKET FREDAG - SÖNDAG

Landa in i helgen redan på fredagen och checka in i lugn och ro och få möjlighet att upptäcka Småland på egen hand. Kanske blir det en tur på cykeln, vi har flera härliga rundor som vi mer än gärna rekommenderar. Eller så blir det lite go sightseeing och mysiga besök i närområdet.

 

Möjligheten att boka till ytterligare en natt finns såklart och du får då ett helhetsupplägg i weekendpaket fredag - söndag. En perfekt möjlighet för dig som är nyfiken på Småland, gravel-cykling och allt annat spännande som finns att upptäcka i vårt vackra landskap.

 

PREMIÄRPRIS: 2950 kr / person med del i dubbelrum, som inkluderar ett "all inclusive-upplägg" fredag - söndag

PREMIÄRPRIS BARN: Alla barn under 13 år betalar halva priset för weekendpaket fredag - söndag

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.