Ett klassiskt julbord på Best Western Hotel Vrigstad Värdshus
Här serveras ett av Smålands mest klassiska julbord. Allt från husets inlagda sillar, charkuterier från lokala leverantörer till ett dignande dessertbord med bl a Vrigstad Ostkaka. 

En magisk julshow för företaget
Ta en titt på våra magiska julbord 2013, med trollkonstnär Jimmy Svärdhagen. Vi välkomnar er till ett traditionellt julbord där sill­ bord och laxfat i spännande smaker för många är det stora ögonblicket!
Julbord 2013 för företaget

Julbord i Vrigstad / Familjejulbord
I Vrigstad tisslas och tasslas det inför jul, där personal och magiker trollar fram både läckerheter i matväg och förtrollande ögonblick. På lördagar kl 13 serverar
vi dessutom vårt populära familjejulbord. Fär får barnen får ett eget julbord, tomten kommer på besök och det finns även ett stortlekrum med filmvisning.
Julbord 2013 för dig som privatperson


Boka på tel 0382-57 50 00
Övriga dagar är 30 personer minsta antal. Vid mindre sällskap finns jultallrik med småvarmt på buffé
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.