CYKELPAKET

Välkommen till Vrigstad - Den ultimata cykeldestinationen!
Den mysiga lilla orten Vrigstad ligger vid foten av det småländska höglandet med dess högsta punkt "Tomtabacken". Här i Småland mitt bland de guldgröna skogarna och glittrande sjöarna, finns miltals, vi pratar 100-tals mil, med fantastiska grusvägar och naturupplevelser, precis runt knuten. Vi skämtar alltså inte när vi säger att vi är stenrika i Småland. Våra förfäder använde stenen till att bygga stenmurar på åkrarna och nuförtiden nyttjar vi vår grusvägar till att motionera för att främja hälsa och välmående. Historia och nutid i ett och samma stycke, fantastiskt!

Variationen vi har i Småland ger upphov till alltifrån riktigt tuffa dagsetapper på Gravelcykeln till fantastiskt sköna familjeleder där vi mer än gärna tipsar om härliga bad- & fikastopp samt sevärdheter. Lägg därtill en magiskt orörd natur där synen av rådjur och älg är mer vanlig än ovanlig.
En fantastisk upplevelse för såväl stor som liten!

Cykellederna i vårt närområde är allt från 30 km upp till 90 km långa, helt beroende på hur just er vistelse utformas.

VAD INGÅR I PAKETET?

Upplev Småland på cykelsadeln och få såväl frisk luft, motion, som fantastisk natur och härliga sevärdheter på köpet. Kombinera det med ett fantastiskt boende på ett otroligt mysigt Best Western hotell med god mat och ett spännande dryckesutbud, så har du kammat hem full pott.

Givetvis finns alla bekvämligheter som du som cyklist kan tänkas behöva så som cykeltvätt och en lite enklare form av cykelverkstad.

TVÅDAGARS-PAKET

- 1 natt med del i dubbelrum
- 3-rätters meny
- Cykelpass
- Best Breakfast by Vrigstad
- Fri tillgång till relax, jacuzzi & bastu
- Fri tillgång till gym
- Fritt WiFi
- Fri parkering
- Tillgång till den småländska naturen precis runt knuten, perfekt för jogging, promenader och fantastiska cykelturer

INVESTERING: 1350 KR / PERSON

TREDAGARS-PAKET

- 2 nätter med del i dubbelrum
- 2 x 3-rätters meny
- 2 x Cykelpass
- Best Breakfast by Vrigstad
- Fri tillgång till relax, jacuzzi & bastu
- Fri tillgång till gym
- Fritt WiFi
- Fri parkering
- Tillgång till den småländska naturen precis runt knuten, perfekt för jogging, promenader och fantastiska cykelturer

INVESTERING: 1700 KR / PERSON

UPPTÄCK EN MYSIG DEL AV SMÅLAND

Småland är ett fantastiskt landskap med en uppsjö av besöksmål och sevärdheter precis runt knuten. Vrigstad är för många säkert förknippat med Vrigstad marknad, vars historia sträcker sig ända tillbaka till 1400-talet. Det värdskap och den mötesplats som formades där och då och som genom åren utvecklats, är ett arv som vi är mycket stolta över och en anda som vi givetvis försöker föra vidare i vårt värdskap.

Vrigstad är en mysig liten ort där trevliga promenader kring Vrigstad ån eller en picknick i den lummiga grönskan, är ett hett tips. Självklart finns det en rad härliga platser runt om i Småland som vi gärna tipsar om, där den unika trästaden Eksjö är en given favorit. Ställer du in GPS'en på Möbelriket i Lammhult, naturreservatet "Hatten" eller varför inte konstcentret Vandalorum, så lovar vi att du kommer ha en helt fantastisk dag. Beger du dig ner mot dessa trakter så är givetvis Apladalen i Värnamo ett självklart stopp på vägen.

Inför din cykelsemester hos oss rekommenderar vi dig att ladda ner Naturkartan som app, som är ett fantastiskt bra hjälpmedel för att hitta fina cykelvägar. Detsamma gäller appen Ride with GPS som ger dig en massa värdefull information om cykelleder i området.

Vi tipsar dig mer än gärna om cykelleder, aktiviteter och besöksmål i vårt vackra Småland! 

BOKA CYKELPAKET: info@hotelvrigstad.se eller 0382 - 57 50 00

MAT & DRYCK

UPPLEV SMÅLAND

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.