PAKET

Vi på Best Western Hotel Vrigstad älskar fina erbjudanden och härliga hotellpaket. Att sätta samman ett hotellpaket ger oss chansen att kombinera allt det bästa vi har erbjuda och omvandla det till en fulländad upplevelse. Oavsett om du planerar att fira ett speciellt tillfälle, vill gå ut på en härlig golfrunda eller vill hitta det mest bekväma boendet ihop med en god middag, så vågar vi påstå att vi har något för de flesta tillfällen och smaker. 

Boka in härligt hotellpaket mitt i hjärtat av Småland golfweekend mitt i Småland och unna dig det där lilla extra som sätter
den berömda guldkanten på vardagen.

SPELA GOLF I SMÅLAND

Är du golfentusiast precis som oss? Då har du hittat helt rätt! Låt oss presentera en helhet innehållandes skönt boende, härligt golfspel och fantastisk mat & dryck. En perfekt kombo för varje golfspelare.

PADELPAKET

Har du en passion för padel och vill åka i väg på en härlig weekend där ingredienser såsom god mat, egentid och relax ingår, så har du hittat helt rätt. Hos oss har du strålande förutsättningar för att skapa en fantastiskt härlig padelweekend mitt i Småland.

SENIORPAKET

Nu ger vi dig tillfälle att smita iväg från vardagstillvaron och sätta lite extra guldkant på livet med vårt härligt, avkopplande seniorpaket. Ett perfekt vardagsnöje för dig som har möjligheten att åka iväg mitt i veckan, då det oftast är lite lugnare på vårt hotell. Njut av den småländska naturen i lugn och ro i kombination med god mat och dryck.

SOMMARPAKET

Den mysiga lilla orten Vrigstad ligger vid foten av det småländska höglandet med dess högsta punkt "Tomtabacken". Här i Småland mitt bland de guldgröna skogarna och glittrande sjöarna, finns mängder av fantastiska upplevelser, precis runt knuten. Kom och upptäck Vrigstad i sommarskrud du med!

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.