BLI EN DEL AV TEAM-VRIGSTAD

 Best Western Hotel Vrigstad ingår tillsammans med sina systerhotell Best Western Värnamo och Hotel Ullinge i hotellfamiljen och varumärket Meeting Småland Hotel Group. I vår upplevelse- & mötesfamilj är känslan vi förmedlar det allra viktigaste. Vi brinner för att skapa möten som man längtar att återvända till. Nästan lite som att komma hem, fast på bortaplan. Våra medarbetare är vår absolut främsta styrka och vi är otroligt stolta över var och en som ingår i vårt team. I mötet med våra gäster är vi alltid genuina, ärliga och äkta och det är ett mind-set som genomsyrar hela vår verksamhet. En del kallar det hederligt småländskt bondförnuft, vi kallar det en självklarhet.Har du ett härligt driv, glädje och en go inställning till att alltid göra ditt bästa. Är du dessutom självständig, flexibel och gillar ett högt tempo, så blir vi extra glada och ser fram emot att höra från dig. Våra tre mötesplatser Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge - Sure Hotel Collection, är hela tiden ute efter att hitta de mest passionerade, engagerade och professionella medarbetarna.  Just nu är vi inne i en expansiv fas där vi söker många nya medarbetare till vårt härliga gäng inför den kommande sommarsäsongen. Vi har ett behov av att bredda vår kompetens inom följande yrkesroller; servering, reception, lokalvård & disk. En stor fördel i vår familj är att man har chansen att få arbeta på flera av våra olika mötesplatser, vilket ger en unik bredd, flexibilitet och erfarenhet. Som en del av Best Western koncernen, finns det för rätt person, dessutom möjligheten att växa och axla nya roller och uppgifter.

SOMMARSÄSONGEN ÄR PÅ INGÅNG

Har du ett härligt driv, glädje och en go inställning till att alltid göra ditt bästa. Är du dessutom självständig, flexibel och gillar ett högt tempo, så blir vi extra glada och ser fram emot att höra från dig. Våra tre mötesplatser Best Western Hotel Vrigstad, Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge - Sure Hotel Collection, är hela tiden ute efter att hitta de mest passionerade, engagerade och professionella medarbetarna.  Just nu är vi inne i en expansiv fas där vi söker många nya medarbetare till vårt härliga gäng inför den kommande sommarsäsongen. Vi har ett behov av att bredda vår kompetens inom följande yrkesroller; servering, reception, lokalvård & disk. En stor fördel i vår familj är att man har chansen att få arbeta på flera av våra olika mötesplatser, vilket ger en unik bredd, flexibilitet och erfarenhet. Som en del av Best Western koncernen, finns det för rätt person, dessutom möjligheten att växa och axla nya roller och uppgifter.

Är det just dig vi söker? Då ser vi fram emot att höra från dig! Mejla in din ansökan redan idag till info@hotelvrigstad.se

JOINA TEAM-VRIGSTAD

Ta chansen och bli en del av vårt härliga gäng! Hos oss är ingen dag den andra lik och tillsammans ser vi till att ge våra gäster den allra bästa av upplevelsen, samtidigt som vi därigenom säljer in nästa vistelse hos oss. Våra medarbetare är vår allra främsta styrka och att vara en i teamet hos oss ska vara såväl välkomnande som roligt och ge dig som person en god start i arbetslivet.

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.