HOTEL OF THE YEAR 2024

BEST WESTERN HOTEL VRIGSTAD

Måndagen den 3 juni 2024 hände något helt fantastiskt, en unik milstolpe på vår resa. Best Western Hotel Vrigstad fick under festliga former ta emot den prestigefyllda utmärkelsen Hotel of the year som delades ut av BWH Hotels under deras awards-ceremoni. Det här är riktigt stort! Utav alla de cirka 210 unika Best Western hotellen som finns runt om i Skandinavien tog just vårt hotell hem vinsten i den mest ärofyllda kategorin. Glada, stolta, överraskade och ödmjukt tacksamma är känslan vi fortfarande bär på. Samtidigt som vi fortfarande nyper oss i armen för att förstå vad som precis hänt.

 

För att nå toppen krävs en stark laginsats, vilket är precis vad som ligger bakom vår vinst. Alla medarbetare i Team-Vrigstad är guld värda och har tack vare sin passion, driv, glädje och energi tagit oss längst fram. Team-Vrigstad, ni är BÄST! Och till alla våra fantastiska gäster, TUSEN TACK för att ni väljer just oss när ni är på resande fot, det är vi så glada för.

 

Det är många vi vill hylla, tacka och fira tillsammans med. Och vi lovar att resten av året kommer bli ett riktigt firar-år.

 

Fortsätt gärna och läs det officiella pressmeddelandet som skickats ut kring utmärkelsen.

PRESSMEDDELANDE - HOTEL OF THE YEAR

Best Western Hotel Vrigstad fick måndagen den 3 juni 2024 ta emot den prestigefyllda utmärkelsen Hotel of the year som delades ut av BWH Hotels på den årliga sommarkonferensen under awards-ceremonin. I BWH Hotel Awards hedras och hyllas de hotell där ägare och medarbetare tillsammans har lyckats utmärka sig i en extra positiv bemärkelse. I hela två av de åtta awards-kategorierna som presenterades var Best Western Hotel Vrigstad nominerade. I den ena kategorin, Hotel of the year, tog Vrigstad hem segern och i den andra kategorin, Voice of the guest, var hotellet nominerat som en av fyra kandidater.

 

Utmärkelsen Hotel of the year tilldelas Best Western Hotel Vrigstad med motiveringen;

Hotellet ligger i topp år efter år inom samtliga områden. Ägarna har framgångsrikt expanderat med fler hotell och verksamheter och är symbolen för entreprenörskap. Priset går till ett hotell som visar att mjukvaran är minst lika viktig som hårdvaran och medarbetarna på hotellet gör det till en favorit bland stamgäster.

 

”Att få mottaga den här utmärkelsen är naturligtvis riktigt stort. Utav de cirka 210 unika Best Western hotell som finns runt om i Skandinavien tog just vårt lilla hotell hem vinsten i den mest ärofyllda kategorin, det är galet bra.” säger Svante Stenervik, vd och ägare till Best Western Hotel Vrigstad.

 

”Best Western Hotel Vrigstad är inte den mest ”fancy” anläggningen rent exteriört. Men väl inne i hotellet kan man nästan ta på den familjära, professionella stämningen. En kombination av mys och hemkänsla i en modern tappning har skapat bra förutsättningar. Alla medarbetare i Team-Vrigstad har förstått betydelsen av att arbeta inom servicebranschen. Med passion, driv, glädje och energi har teamet tillsammans tagit oss längst fram. Vilket är ett fantastiskt kvitto på att ”teamwork makes the dreamwork.” fortsätter Svante och får medhåll av sin fru Monica samt Anna Gustafsson, hotell- & receptionschef. 

 

.................................................................................

 

BWH Hotels är en global hotellkedja som tillsammans erbjuder över 4700 hotell i fler än 100 länder runtom i världen, varav cirka 210 av dessa hotell återfinns i Skandinavien. Best Western är ett av de varumärken som ingår i hotellkedjans portfölj. BWH Hotels är den största, fristående hotellgruppen i Skandinavien där hotellen ägs och drivs av lokala entreprenörer. I samband med kedjans årliga sommarkonferens delas alltid ett antal awards / utmärkelser ut till hotell där ägare och medarbetare tillsammans har lyckats utmärka sig i en extra positiv bemärkelse.

 

.................................................................................

Best Western Hotel Vrigstad är en del av hotellfamiljen och varumärket Meeting Småland Hotel Group där även Best Western Hotel Värnamo samt Hotel Ullinge - Sure Hotel Collection ingår. Vi brinner för att skapa möten att minnas och har specialiserat oss på att ta över unika hotell och destinationsanläggningar mitt i hjärtat av Småland. Mötesplatserna ägs och drivs av Martin Baum och Svante Stenervik som tillsammans har över 61 års imponerande erfarenhet inom branschen. Vår breda portfölj gör att vi kan erbjuda ett helt unikt möteskoncept på bästa läge mitt i Småland och södra Sverige. Våra tre mötesplatser och deras personliga prägel ger oss möjlighet att kunna erbjuda och kombinera helt skräddarsydda konferens-, mötes-, övernattnings- och smakupplevelser.

 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.