VÄLKOMMEN TILL ETT GREEN KEY-CERTIFIERAT HOTELL

Inom hotellfamiljen Meeting Småland Hotel Group är vi noga med att vårda vårt historiska värdskaps-arv och gör hela tiden klimatsmarta val för att bidra till en bättre miljö och framtid. Vi engagerar oss i initiativ som främjar mångfald, jämställdhet och inkludering bland våra medarbetare. Genom sponsring stödjer vi lokala idrottsföreningar och verksamheter som är viktiga och betydelsefulla för en levande landsbygd och ett rikt socialt liv där alla har möjlighet att växa.

 

Vi vill skapa ett miljömedvetet företag där alla våra medarbetare känner sig delaktiga och tar ansvar för miljön, nutiden och framtiden. Detta vill vi nå genom vår strategi där vi fokuserar på att höja och öka kompetensen och engagemanget kring insikten om hur vår miljö utvecklas och påverkas.

 

Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Låt oss tillsammans hjälpas åt för att skapa en hållbar värld och framtid som möter såväl nuvarande som framtida generationers behov och önskemål.

 

Just nu genomgår vår hotellfamilj en miljöcertifiering där vi inom en snart framtid (2024) kommer bli Green Key certifierade, vilket är ett viktigt steg för hela vår verksamhet och ett kvitto på att vi tillsammans kan göra skillnad.

GREEN KEY-MÄRKT HOTELL

Vårt hotell har belönats med den internationella miljömärkningen Green Key. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa Green Keys omfattande kriterier. På så vis bidrar du som gäst att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

 

Om du vill läsa mer om vårt miljö- & hållbarhetsarbete som följer Green Keys-standard så hittar du all information samlad på vår webb för koncernen.

 

VÄNLIGA KLICKA HÄR

SOCIALT ENGAGEMANG

För oss inom Meeting Småland Hotel Group är vårt dreamteam av fantastiska medarbetare, som vi har runt om på våra mötesplatser, guld värda. Vi arbetar aktivt och engagerat med att ge alla människor en möjlighet att komma in i arbetslivet.

 

Som arbetsgivare främjar vi mångfald, jämställdhet och personlig utveckling och välkomnar medarbetare med olika bakgrund, erfarenheter och kompetenser. Våra medarbetare är vår allra viktigaste resurs och styrka.

SPONSRING

Träning och hälsa är en viktig del i ett välmående samhälle och det är därför som vårt engagemang i föreningslivet är så viktigt för oss. För om orten och regionen där vi verkar mår bra, så har våra medarbetare och deras familjer en chans att ta del av den här härliga gemenskapen där rörelse, kamratskap, glädje och framtidstro kan fortsätta gro och frodas.

 

I vårt hållbarhetsarbete arbetar vi aktivt för att främja ett aktivt föreningsliv och är stolta partners till ett flertal föreningar och verksamheter runt om i vår region. Några av våra sponsringsengagemang är Vrigstads IF, HA74 & PadelArena Vrigstad.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.