FEST & JUBILEUM

Best Western Hotel Vrigstad är det självklara valet när det finns något riktigt viktigt att fira. Alltifrån dop till födelse- & bemärkelsedagar, såväl som guldbröllop, förlovning och examensdagar till härliga sammankomster så som släktkalas - kan med glädje firas hos oss. Vi har en lång och gedigen  erfarenhet av att arrangera festliga evenemang i stor som liten skala. Vårt duktiga restaurang-team hjälper dig med alla detaljer kring ditt arrangemang. Självklart har vi en rad menyförslag anpassade för just fest och firande, allt för att du ska hitta något som passar din speciella tillställning.

Den mysiga rogivande miljön på orten i kombination med våra härliga festlokaler bidrar till en genuin och ombonad stämning. I någon av våra festlokaler Restaurang Småland eller Granbacken, kan du njuta av den goda maten från vårt kök där det lokalproducerade och närodlade alltid står i centrum. Hos oss erbjuds genuin mat som står för både småländsk tradition såväl som nytänkande.

Vi i Team-Vrigstad vill vara en del av det unika ögonblicket och utifrån era önskemål och idéer skräddarsyr vi ert arrangemang tillsammans.

VÅRA FESTLOKALER
FIRANDE MED ATMOSFÄR

På Best Western Hotel Vrigstad, i folkmun ofta kallat "Vrigstad Värdshus", har vi två fantastiska festlokaler att erbjuda. Den första är Restaurang Småland och den andra är Granbacken. Båda lokalerna är ljusa, luftiga, rymliga och passar för såväl det riktigt stora som det mellanstora och lite mindre kalaset.

RESTAURANG SMÅLAND
En trappa upp på  Best Western Hotel Vrigstad ligger festlokalen Restaurang Småland. Här finns plats för en stor skara gäster i en ljus och välkomnande miljö. Har du besökt oss i Vrigstad tidigare under julbords-säsongen har du med största säkerhet avnjutit julmaten här uppe.  

GRANBACKEN
Granbacken är en del av Best Western Hotel Vrigstad och hotell- & mötesfamiljen Meeting Småland Hotel Group. Festlokalen är placerad ett stenkast bort från Hotel Vrigstad, vilket ger er alla möjligheter att utforma och skräddarsy er fest helt efter era önskemål. Inbäddad i lummig grönska med Vrigstad ån som närmsta granne, är det en riktig liten oas mitt i hjärtat av Vrigstad.  Här får det plats upp till 225 gäster, vilket ger er fantastiska möjligheter när ni planerar er fest.

ALLA GODA TING ÄR TRE
HYR GRANBACKEN - Ni hyr festlokalen av oss och arrangerar och planerar helt och hållet er egen fest
GRANBACKEN & MAT -Ni hyr festlokalen av oss och väljer mat från någon av våra cateringmenyer
ALL INCLUSIVE - Vi tar hand om hela upplägget och ser till att er fest blir helt fantastisk

Vi sätter med glädje ihop ett paket och upplägg som passar just dig. Varmt välkommen att kontakta oss för att boka in
ditt firande på 0382 - 57 50 80 eller restaurang@hotelvrigstad.se

MUSIK & UNDERHÅLLNING

Toppa festen med en riktigt härlig musikunderhållning som får alla gäster att vilja sjunga med och ta på sig dansskorna. I samarbete med Showtime kan vi erbjuda ett fantastiskt koncept för fester och kalas av alla storlekar.

Höj feststämningen med en dundrande underhållning. Vad sägs om ett spännande musik- eller showquiz?! I den sistnämnda utlovas massor av paljetter, trallvänliga låtar, mycket publikkontakt och givetvis en del danskoreografi, allt för att gästerna ska ha " the time of their lives".

Ta en titt på Showtimes unika koncept här.

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.

BRÖLLOPSMENY

Vår välkomponerade bröllopsmeny är en smakupplevelse för såväl öga som gom. Välj mellan ett helt gäng fantastiska förrätter, huvudrätter och desserter och sätt samman en bröllopsmeny som passar just er och ert sällskap perfekt.

BRÖLLOPSMENY MED DRYCK

En perfekt balanserad måltid med tillhörande dryck är för många det ultima valet. I samband med ett bröllop är det 100 olika val och beslut att ta under resans gång, vilket gör att många uppskattar ett färdigkomponerat festligt koncept.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.