BRÖLLOP & FEST I VRIGSTAD

Tänk dig att säga ja mitt i hjärtat av de guldgröna småländska skogarna, antingen med en glittrande sjö som bakgrundsvy eller med en vacker kyrka full av historia och fantastiska minnen. Med en prunkande grönska och den mysigt slingrande Vrigstad ån som fond blir vår bröllopslokal Granbacken eller Restaurang Småland den perfekta festplatsen och skapar en magisk scen för ert bröllopsfirande. Ett Smålandsbröllop när det är som allra bäst!

Vi hjälper dig att planera och arrangera din speciella dag och vi kombinerar dina önskemål och idéer med våra förslag för att dagen ska bli till ett minne för livet, både för dig och ditt sällskap. Vårt erfarna team kan allt och lite till om Vrigstad och dess omgivning och vi hjälper er att göra ert bröllop i Småland till precis den oförglömliga upplevelse ni önskar. Självklart förmedlar vi gärna kontakter till allt från fotografer till frisörer som florister och musikunderhållning.

GRANBACKEN
FIRA LIVETS HÖGTIDER I EN FESTSAL MED SJÄL & HISTORIA

På fantastiskt mysiga Granbacken i Vrigstad möts ni av en unik miljö som passar utmärkt för såväl mindre intima bröllop som storslagna bröllopsfester med en större skara gäster på upp till 225 personer, vilket ger er fantastiska möjligheter när ni planerar er bröllopsfest. Den rogivande miljön och den underbara festlokalen bidrar till en mysig och genuin atmosfär. På Granbacken finns gott om plats för dans långt in på natten och när det är tid att krypa till sängs sover ni och era gäster gott på vårt Best Western Hotel Vrigstad som bara ligger en kort promenad från festlokalen.

 

 

ALLA GODA TING ÄR TRE
Granbacken är en del av Best Western Hotel Vrigstad och ingår i hotell- & mötesfamiljen Meeting Småland Hotel Group. Festlokalen är placerad ett stenkast bort från hotellet, vilket ger er alla möjligheter att utforma och skräddarsy er stora dag helt efter era önskemål.

HYR GRANBACKEN - Ni hyr festlokalen av oss och arrangerar och planerar helt och hållet er egen bröllopsfest
GRANBACKEN & MAT -Ni hyr festlokalen av oss och väljer mat från någon av våra cateringmenyer
ALL INCLUSIVE - Vi tar hand om hela upplägget och ser till att er stora dag blir till ett kärt minne för livet

RESTAURANG SMÅLAND

 

I mysiga Restaurang Småland är det högt till tak med ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en härlig atmosfär. De generösa ytan ger dig möjlighet att skapa en ombonad och fin feststämning precis som du vill ha den.

 

Under årens lopp har alltifrån bröllopfester till event och storslagna födelsedagsfiranden tagit plats. En perfekt plats att mötas, umgås och njuta tillsammans på.                   Bildcred: Fotograf Caroline Landin

MAT & DRYCK

Mat och dryck är två otroligt viktiga komponenter för att förhöja bröllopsfesten ytterligare. Vår köksmästare Arjen har tillsammans med sitt team satt samman en helt fantastisk bröllopsmeny. För att göra valet ännu smidigare och enklare för dig så har vi givetvis även en bröllopsmeny med tillhörande dryckesförslag. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information, frågor eller funderingar kring våra bröllopsmenyer.
Ni når oss enklast på 0382-57 50 80 eller via mejl restaurang@hotelvrigstad.se.

BRÖLLOPSMENY

Vår välkomponerade bröllopsmeny är en smakupplevelse för såväl öga som gom. Välj mellan ett helt gäng fantastiska förrätter, huvudrätter och desserter och sätt samman en bröllopsmeny som passar just er och ert sällskap perfekt.

BRÖLLOPSMENY MED DRYCK

En perfekt balanserad måltid med tillhörande dryck är för många det ultima valet. I samband med ett bröllop är det 100 olika val och beslut att ta under resans gång, vilket gör att många uppskattar ett färdigkomponerat festligt koncept.

ALLT SOM HÖR BRÖLLOPET TILL

MUSIK & UNDERHÅLLNING

Toppa bröllopsfesten med en riktigt härlig musikunderhållning som får alla gäster att vilja sjunga med och ta på sig dansskorna. I samarbete med Showtime kan vi erbjuda ett fantastiskt koncept för såväl bröllopsfesten som under vigselakten. Showtime har solister som levererar just era favoritlåtar under själva vigselceremonin.

Under bröllopsfesten höjer vi temperaturen med en dundrande underhållning. Vad sägs om ett spännande musik- eller showquiz?! I den sistnämnda utlovas massor av paljetter, trallvänliga låtar, mycket publikkontakt och givetvis en del danskoreografi, allt för att bröllopsgästerna ska ha " the time of their lives".

Ta en titt på Showtimes unika koncept här.


BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.