Sport & aktivitet - Familjemys i pandemitid

En mysig dagsutflykt med snowracer, pulka, skridskor eller varför inte snöskovandring och en ryggsäck fylld med varm choklad, kaffe, mackor, lite ved till den öppna elden som vi lägger den klassiska grillkorven på. Ja nu snackar vi mysig vinterdag, helt i linje med hur vi ska hantera pandemin.

Efter en dag fylld med syre och energi i kroppen, kanske lite frusna? Ja, då smyger vi ner i jacuzzin och förbereder oss för en härlig middag på Bulls Steakhouse.

• Bo i familjerum på mysiga Best Western Hotel Vrigstad 
(Utsedd av gästerna till Best Western Hotel Scandinaviens gästvänligaste Hotel 2018)
• Bubbla för er själva i vår relaxavdelning
• Levande ljus, smaker & dofter väntar er i restaurang Bulls Steakhouse
• Ni sover tyst och skönt i familjerum på hotellet med bra WIFI och generöst TV-utbud
• Best Breakfast by Vrigstad fyller er med ny energi för nästa dags aktiviteter.

 

Pris från 1495:-

 

Boka familjens middagspaket i samband med bokningen för +500:- (värde 650:-). 
Spareribs till vuxna och hamburgare till barnen inkl. dryck (lättöl, läsk, vatten). 

Tyvärr finns inte så många gäster hos oss i dessa pandemitider. Därför uppskattar vi extra mycket om ni vill komma till oss där vi lovar ett Covidsäkert hotell, vi håller avstånd, vi spritar i massor och vi lovar att här finns ett stort hjärta för att ta hand om er på bästa sätt!

Best Western Hotel Vrigstad , Vrigstad
Tel: 0382-575000
E-post: info@hotelvrigstad.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.