Bulls catering

Som många av er i Vrigstad känner till erbjuder vi ett alternativ till hämtpizzan på kvällarna.Tortillaskorgarna med nudlar, wookade grönsaker och biff alt.kött med en nobisdressing har blivit riktigt omtyckta. 
För er som inte provat på vår Bulls-catering gör det gärna. Det är både prisvärt och omtyckt.

Bulls meny som pdf

Det tar ca. 20-30 minuter att maten är klar från det att ni har ringt: 0382-575080.Smaklig Måltid! 

Bufféer för catering

Ordet ?smakar? förväntan på något riktigt gott, något som man inte gör hemma samtidigt som man nån gång vill göra det lite? lyxigt? för sig när det lilla eller stora sällskapet kommer på besök.
Visst är det härligt att komma till en buffé fylld med färger, dofter och smaker.
Kunna få gå och plocka det man kanske aldrig smakat på eller bara slänga ett ord med bekanta innan man sitter till bords med en kompott av det bästa från ex. sydeuropa!Vi har tagit fram sex olika bufféer som man kan välja bland.  Välj just den favoriten som känns mest tilltalande för stunden. Priserna är baserade på 20 personer och kan givetvis fås för mindre sällskap men då mot ett pristillägg.Amerikansk Buffé:
Grekisk Buffé
Italiensk Buffé:
GrillBuffé:
SmålandsBuffé:
MexiBuffé
Ring eller kontakta oss gärna om ni har några 
frågor om vår catering. 0382-575080
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.