Bar/Vinlista

På Best Western Hotel Vrigstad har vi två barer.

MaltWhiskybar
Vår omtalade MaltWhiskybar i Hotellobbyn har ett utbud som är imponerande och för tankarna till Skottland. Här sjunker ni ner i skinnfåtöljerna och läppjar på en Malt. Självklart finns vin och öl också! Sköna fåtöljer och whisky går även att njuta av i Bulls Steakhouse...

Bulls trendiga bar
Bulls trendiga bar inbjuder till en skön träffpunkt runt baren. Här passar det lika bra att börja med en longdrink eller öl lite soft innan maten som att ha bästa After ski tempot med trubadur.

Drinkarna är av klassisk modell men är det någon som efterfrågar annat så försöker vi hjälpa till med det.

Vin
Är köttet en stor del av ett steakhouse så kommer inte vinet långt efter.
Här har vi gjort allt vi kan för att ni ska få en så bred kulinarisk upplevelse både inom mat och dryck. Av en händelse så kan vi med stolthet rekommendera vårt "eget" vin - Dancing Bull.

Nöjda Whiskyfantaster:
Tack för god mat och fin service i helgen!
/Whiskyprovarna Stjernkvist
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.